Κολοκυθοκεφτέδες φούρνου και κριτσίνια σφολιάτας με μέλι και κανέλα!!!
Για τους κολοκυθοκεφτέδες ετριψα σε ένα μπολ 6 κολοκυθάκια,μια πατάτα,2 καρότα,ένα κρεμμύδι και τα έστυψα καλά να φύγουν τα υγρά,πρόσθεσα μια ψιλοκομμένη πιπεριά,2 αυγά,200 γρ φέτα, αλάτι,πιπέρι,λάδι, άνηθο, δυόσμο, μαϊντανό και φρυγανιά τριμμένη.
Επλασα κεφτέδες και εψησα σε ταψί με λαδόκολλα στους 200 στον αέρα για 40 λεπτά περίπου.
Για τα κριτσίνια πήρα δύο φύλλα σφολιάτας έτοιμα.
Άνοιξα το κάθε φύλλο λίγο με το πλάστη, άλειψα με αυγό,πρόσθεσα λίγη τριμμένη παρμεζάνα,το δίπλωσα στη μέση,ξανά άλειψα με αυγό και τριμμένη παρμεζάνα και τα έστριψα 3-4 φορές.
Έψησα σε ταψί με λαδόκολλα 20-25 λεπτά στους 200 στον αέρα.
Πασπάλισα τα ζεστά κριτσίνια με μέλι και κανέλα.
Συνταγή από κ. Efi PrentzaΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ