Τρουφάκια καρύδας με άρωμα αμυγδάλου !!!
Για τα τρουφάκια:
Ανακατεύω σε ένα μπολ ένα ζαχαρουχο γάλα,ένα κ.γλ.υγρη βανίλια με άρωμα αμυγδάλου και 180 γρ.ινδοκαρυδο.
Αφήνω μισή ώρα ψυγείο να σφίξει η ζύμη,κάνω μπαλάκια και ξανά αφήνω άλλη μισή ώρα ψυγείο.
Βάζω τα μπαλάκια σε μια σχάρα με ταψί από κάτω και ρίχνω λιωμένη κουβερτούρα, ινδοκάρυδο και τριμμένο καρύδι και φουντούκι.
Διατηρώ στο ψυγείο.
Συνταγή από κ. Efi Prentza-Οι Χρυσοχέρες-ηδες !!!