Σνίτσελ ..η πιο νόστιμη και γρήγορη συνταγή !!!! Αρέσουν σε όλους !!!!
Τι κάνουμε ..
Έχουμε αγοράσει τα σνίτσελ έτοιμα από τον κρεοπώλη..
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Σε άλλο μπολ σπάμε τα αβγά, βάζουμε αλάτι, πιπέρι, λίγη μουστάρδα 1 κουτ γλυκού , και ανακατεύουμε καλά για να σπάσουν τα αβγά.
Σε ένα τρίτο μπολ βάζουμε το τριμμένο φρυγανιά .
Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι με ηλιέλαιο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι σε κάθε κομμάτι από το χοιρινό.
Περνάμε διαδοχικά κάθε κομμάτι από το αλεύρι, τα αβγά, τη φρυγανιά και βάζουμε στο τηγάνι. Τηγανίζουμε σε δόσεις για 1 ½-2 λεπτά από κάθε πλευρά να πάρει χρώμα και να ψηθεί καλά μέχρι μέσα.
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλα τα κομμάτια χοιρινό .
Αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές, σαλάτα , ή με ότι άλλο θέλουμε / η ίδια διαδικασία είναι αν επιλέξετε να φτιάξετε σνίτσελ από κοτόπουλο !
Συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou ..ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!
Τι κάνουμε ..
Έχουμε αγοράσει τα σνίτσελ έτοιμα από τον κρεοπώλη..
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Σε άλλο μπολ σπάμε τα αβγά, βάζουμε αλάτι, πιπέρι, λίγη μουστάρδα 1 κουτ γλυκού , και ανακατεύουμε καλά για να σπάσουν τα αβγά.
Σε ένα τρίτο μπολ βάζουμε το τριμμένο φρυγανιά .
Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι με ηλιέλαιο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι σε κάθε κομμάτι από το χοιρινό.
Περνάμε διαδοχικά κάθε κομμάτι από το αλεύρι, τα αβγά, τη φρυγανιά και βάζουμε στο τηγάνι. Τηγανίζουμε σε δόσεις για 1 ½-2 λεπτά από κάθε πλευρά να πάρει χρώμα και να ψηθεί καλά μέχρι μέσα.
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλα τα κομμάτια χοιρινό .
Αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές, σαλάτα , ή με ότι άλλο θέλουμε / η ίδια διαδικασία είναι αν επιλέξετε να φτιάξετε σνίτσελ από κοτόπουλο !
Συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou ..ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!