Υλικά
μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο
ένα κρεμμύδι στον τρίφτη
ένα αυγό
ένα φλιτζάνι του καφέ ρύζι
λίγο μαϊντανό
αλάτι πιπέρι
Ζυμωνουμε όλα τα υλικά μαζί.
Βάζουμε νερό να βράσει.
Ρίχνουμε τα γιουβαρλάκια.
Ξαφρίζουμε κ προσθέτουμε δύο καρότα ψιλοκομμένα δύο πατάτες σ κύβους κ λίγο ρύζι δύο κνορ λαχανικών πιπέρι λίγο κουρκουμά τζίντζερ σε σκόνη κ στο τέλος λίγο λάδι.. ΄
Αφού μαγειρευτούν περίπου στα 35 με 40 λεπτά κάνω αυγολέμονο ένα αυγό κ ενάμιση λεμόνι!!!
Εκτέλεση συνταγή φωτό από κ. Anna Karatzoglou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!