ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ είχε το μενού σήμερα λογω νηστείας και τους απολαύσαμε!!
Βαζουμε μισο κιλο φασολια από βραδυς να μουλιασουν σε κρυο νερό..
Το πρωι αλαζουμε νερο και τους βραζουμε 10 λεπτά... μετα σουρωνουμε και πλενουμε τα όσπρια. Κοβουμε 2 κρεμμύδια χοντροκομ. 1 πιπερια Φλωρίνης. 2 καροτα, σελινο, μπουκοβο, πιπερι, λαδι και τα σωταρουμε 5 λεπτα.
Ριχνουμε αρκετο νερο και αφηνουμε να βρασουν (οχι ομως να σπασουν).
Τα ριχνουμε στο ταψι προσθετουμε 2 ντοματες τριμμενες αλατι και λιγο λαδι και αφηνουμε μεχρι να δεσει η σαλτσουλα τους...
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Ρουλα ΛυρουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ