Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020


ΖΟΥΜΕΡΗ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΑΛΛΙΩΣ!!!!!! 

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: 

6 αυγα,

2 βανιλιες,

3 κ.σ.ζαχαρη,

6 κ.σ.αλευρι φαριναπ,

6 κ.σ.κακαο,

6 κ.σ.σπορελαιο, 

1 φ.μπεικιν παουντερ!!!! 

Χτυπαμε τα αυγα-βανιλιες-ζαχαρη να αφρατεψουν!

Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε απαλα αλευρι-κακαο-μπεικιν και ανακατευουμε με μαριζ!

Τελος ριχνουμε το σπορελαιο! 

Λαδωνουμε το ταψι((28 ν) ριχνουμε απαλα το μείγμα και το ψηνουμε στους 180 β προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 15 λεπτα! 

ΣΙΡΟΠΙ:: 

Βραζουμε 2 ποτηρια νερο με 2 ποτηρια ζαχαρη και το χυμο μισο λεμονιου για 3 λεπτα!

ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ και τα δυο καυτα!!!! 

ΣΑΝΤΙΓΊ:: 

Χτυπαμε 1 μορφατ μεταλλικο κουτι με 1 ζαχαρουχο γαλα !!!!

Σταματαμε το μιξερ και προσθετουμε μεσα ψιλοκομμενη κουβερτουρα ανακατευουμε με μαριζ απαλα!

Οταν κρυωσει το γλυκο βαζουμε απαλα την σαντιγι!

Τελος διακοσμουμε με τριμμενη κουβερτουρα και κερασακια! 

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou‎ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!