.
Μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος!!!
Εκτέλεση
Βάζω τις μπριζόλες σε ταψάκι και στο γκριλ του φούρνου...
Χαράζω και βάζω ενδιάμεσα στο κρέας λεπτές φέτες σκόρδου, αλάτι, ρίγανη, και λίγο πιπέρι .
Από πάνω κόβω λεπτές φέτες ντομάτας και σκεπάζω όλη την μπριζόλα και δεν τις γυρίζω όση ώρα τις ψήνω !!
Κρατάνε πολύ ζουμερές έτσι, ψήνετε και η ντομάτα και οι μπριζόλες είναι πολύ νόστιμες και μαλακές και κρατάνε ζουμάκι μέσα ..!!!
Σερβίρετε με λεμόνι .
Μπορείτε και με απλή μοσχαρίσια μπριζόλα η χοιρινή.
Ψήνουμε σε αντιστάσεις και γκριλ στους 220 βαθμούς τουλάχιστον για 45 λεπτά ...βέβαια θα το δείτε και με το μάτι.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Μαγειρεύουμε με την Γωγω Σαμίου - Gogo Samiou.ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ