Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Μπριζόλες γάλακτος στο γκριλ με φέτες ντομάτας !!!


.



Μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος!!!

Εκτέλεση

Βάζω τις μπριζόλες σε ταψάκι και στο γκριλ του φούρνου...

Χαράζω και βάζω ενδιάμεσα στο κρέας λεπτές φέτες σκόρδου, αλάτι, ρίγανη, και λίγο πιπέρι .

Από πάνω κόβω λεπτές φέτες ντομάτας και σκεπάζω όλη την μπριζόλα και δεν τις γυρίζω όση ώρα τις ψήνω !!

Κρατάνε πολύ ζουμερές έτσι, ψήνετε και η ντομάτα και οι μπριζόλες είναι πολύ νόστιμες και μαλακές και κρατάνε ζουμάκι μέσα ..!!!

Σερβίρετε με λεμόνι .

Μπορείτε και με απλή μοσχαρίσια μπριζόλα η χοιρινή. 

Ψήνουμε σε αντιστάσεις και γκριλ στους 220 βαθμούς τουλάχιστον για 45 λεπτά ...βέβαια θα το δείτε και με το μάτι. 

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Μαγειρεύουμε με την Γωγω Σαμίου - Gogo Samiou.ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ