Μια και είναι η εποχή τους ψητά στο φούρνο και με την συνοδεία σαντιγί -κανέλα γίνονται όνειρο.Ενα εύκολο ,γρήγορο γλυκό και φυσικά πεντανόστιμο!!!!
Παμε να τα κανουμε 👩🍳👩🍳👩🍳.
Κυδωνια (εγω εβαλα 4)
1 ποτηρι νερο (200 ml)
Ζαχαρη αναλογα με τα κυδωνια .Εγω με 4 κυδωνια κομμενα στα 2 εβακα 8 κ.σ.
1 σφηνακι κονιακ
1 βανηλια
2 φυλλα αμπαροριζας.
Καθαριζουμε τα κυδωνια τα κοβουμε στα δυο αφαιρουμε τα κουκουτσια .Τα τοποθετουμε στο ταψι μπρουμητα ριχνουμε το νερο-ζαχαρη-κονιακ-βανηλια -αμπαροριζα.Σκεπαζουμε με αλουμινοχαρτο.Ψηνουμε στους 200 βαθμους μεχρι να παρουν ωραιο χρωμα.Τα αφηνουμε να κρυωσουν και σερβιρουμε με σαντυγι -κανελα .Η φινα γευση τους ειναι το κατι αλλο
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Από Μαρινα Μισαηλιδου ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!