Μπισκοτογλυκό με σοκολάτα καραμέλα και φιστίκια πίνατς ( τύπου σνίκερς)
Υλικα
2 πακέτα μπισκότα πτι μπέρ
1 καραμελωμένο ζαχαρούχο
2 κουβερτούρες 400 γρ
200 γρ κρέμα γάλακτος
50 γρ βουτηρο
100γρ πινατς
Εκτέλεση
Για την γκαναζ σοκολάτας
Σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά βάζω την κουβερτούρα κομμένη σε μικρά κομμάτια με την κρέμα γάλακτος και το βουτηρο ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι μα λιώσει και να ομογενοποιηθεί.
Αφήνω λίγο να κρυώσει.
Σε μια φόρμα με τσέρκι στρώνω μια στρώση μπισκότα από επάνω βάζω μια στρώση από την γκαναζ μετά βάζω ξανά μπισκότα μια στρώση από το καραμελωμένο ζαχαρούχο.
Ρίχνω λίγα πινατς που τα έχω χονδροκοψει ξανά μπισκότα γκαναζ σοκολάτα ξανά μπισκότα καραμελωμένο ζαχαρούχο λίγα πινατς μπισκότα και τέλος όλη την υπόλοιπη γκαναζ σοκολάτα.
Αφηνω 10 λεπτά να σταθεροποιηθεί λίγο και διακοσμώ με γραμμές από το καραμελωμένο ζαχαρούχο και τα υπόλοιπα πινατς!!
Αφήνω τρεις ώρες να παγώσει καλά!!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Αλεξάνδρα ΚυριάκηΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ