1 κιλό μοσχάρι ελιά
1 κρεμμύδι
1 σκ σκόρδο
1 δαφνόφυλλο
2 μπαχάρια
1 ξύλο κανέλας
Αλάτι πιπέρι
1 κ.σ πελτέ
2 ντομάτες ψιλοκομμένε
Τσιγαρίζω το κρέας καλα και απο τις δυο μεριές ρίχνω και το κρεμμύδι και το σκόρδο να τσιγαριστούν Μετά προσθέτω τις ντομάτες ψιλοκομμένες και τα μπαχαρικά και νερό και κλείνω την χύτρα και μαγειρέυω μισή ώρα!!
Μετά ανοίγω και προσθέτω αλατι πιπέρι και τον πελτέ και σιγοβράζω μέχρι να χυλώσει η σάλτσα!
Εβρασα τις πατάτες τις πάτησα με το ειδικό εργαλείο έβαλα αλάτι γάλα και λίγο βούτυρο .
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Αλεξάνδρα ΚυριάκηΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ