Μηλοπιτακια !!! Δεν μπορείς να σταματήσεις !!!!
Βρε δεν μπορώ να σταματήσω!!!!!
Γλυκά τόσο όσο
Τρως το ελαφρώς καραμέλωμενο μήλο αισθάνεσαι μια απόλαυση ονειρική και τσακ σου σκάει και το καρύδι από μέσα τυλιγμένο στην αφρατη Σφολιάτα
1 φύλλο Σφολιάτα
3 μήλα
1 κούπα καρύδια χονδροκομενα
200 γμ ζάχαρη
50 γμ βούτυρο φρέσκο
Φλούδα λεμόνι
5 σταγόνες λεμόνι
Ξύσμα από μισό λεμόνι
Μισό κγ κανέλλα
1 πρέζα γαρύφαλλο
2 κσ μέλι
Έβαλα τα μήλα σε αντικολητηκο με την ζάχαρη όταν διαλύθηκε η ζάχαρη έριξα το βούτυρο και τη φλούδα όλη η διαδικασία 15 λεπτά κλείνω την εστία και ρίχνω μυρωδικά και μέλι το άφησα να κρυώσει
Άπλωσα τη Σφολιάτα αλειψα με βούτυρο την έκοψα και έβαλα καρύδια και γέμιση έκλεισα και έβαλα από πάνω κρόκο αραιωμένο με λίγο νερό έψησα στους 170 μέχρι να ροδίσουν
Προαιρετικά από πάνω άχνη.
Εκτέλεση φωτό συνταγή Κωνσταντινιά ΠΚΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ