ΑΓΡΙΟΓΟΎΡΟΥΝΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΌ ΜΕ ΠΙΛΆΦΙ
Εβαλα το κρέας μια ώρα σε νερό και ξύδι ,το θωράκισα με ελαιόλαδο,και έβαλα ,κρεμμύδι, σκόρδο, φύλλο δάφνης, μπαχάρι πιπέρι σε κόκκους,σάλτσα σπιτική μια κουταλιά πελτέ, αλάτι χοντρό,ένα κύβο λαχανικών,μια κούπα νερό και το βράζω στην χύτρα για 20 λεπτά,ανοίγω την χύτρα και σιγοβράζω άλλο ένα μισάωρο να μείνει με την σάλτσα του🏵️σερβίρω με πιλάφι!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Lena TotsikaΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ