ΥΛΙΚΆ
Μοσχαράκι,
κρεμμύδι,
σκόρδο,
μπαχάρι
και πιπέρι σε κόκκους,
αλατοπίπερο,
πελτές,
ντοματοχυμος,
ένα ξυλάκι κανέλας,
ελαιόλαδο,
νεράκι,
ζωμός λαχανικών
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Σωταρουμε το κρέας, ρίχνουμε κρεμμύδι και σκόρδο.
Σιγοβράζω,να μείνει με το λάδι του, ρίχνουμε νεράκι,πελτέ ντομάτας και ντοματοχυμός,όλα τα μπαχαρικά ,και σιγοβράζω για μια ώρα , μέχρι να δέσει η σάλτσα .
Το σερβίρουμε με πιλάφι,πατάτες τηγανητές, πατάτες φούρνου,με μελιτζάνες,με μακαρόνια,με λαχανικά,με χυλοπίτες,με κους κους.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Lena TotsikaΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ