Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Γιουβέτσι με κρέας!!!


ΓΙΟΥΒΈΤΣΙ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΆΚΙ ΓΆΛΑΚΤΟΣ 

ΥΛΙΚΆ

1500 γραμ.μοσχαρακι,

500γραμ κριθαράκι, 

κρεμμύδι,

σκόρδο,

πελτές ντομάτας, 

αλατοπίπερο, 

ρίγανη, 

ελαιόλαδο, 

ζωμό λαχανικών 

μπαχάρι και πιπέρι σε κόκκους

 ΕΚΤΈΛΕΣΗ 

Σοτάρουμε το κρέας, ρίχνουμε κρεμμύδι , σκόρδο, πελτές,νεράκι ,και βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία για μια ώρα,

Προσθέτουμε το κριθαράκι, νερό 5κουπες, ρίγανη, αλατοπίπερο , ζωμό λαχανικών,και αφήνουμε να σιγοβρασει άλλο ένα μισάωρο το μπαχάρι και πιπέρι σε κόκκους,τα βάζουμε πέντε λεπτά πριν κλείσω το μάτι της κουζίνας για να έχει πιο έντονα αρώματα το φαγητό μας.

Συνταγή φωτό εκτέλεση από κ.  Lena Totsika‎ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ