Ο πιο εύκολος και φανταστικός Χριστουγεννιάτικος Κορμός με αφράτο παντεσπάνι και αέρινη κρέμα σοκολάτας - βανίλιας. Φτιάξτε αυτή την υπέροχη συνταγή και εντυπωσιάστε τους όλους!!!
Υλικά (Ingredients):
Για το παντεσπάνι (For the sponge):
-60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. (60 g plain flour)
-35 γρ. κακάο (35 g cocoa powder)
-1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ (1 tsp. baking powder)
-1 βανιλίνη ( vanillin)
-4 αυγά (4 eggs)
-140 γρ. ζάχαρη (140 g sugar)
-30 ml ηλιέλαιο (30 ml vegetable oil)
Για τη κρέμα (For the cream):
-2 κουτιά μόρφατ (400 g whipped cream)
-1 βανιλίνη (1 vanillin)
-200 γρ. ζαχαρούχο γάλα (200 g sweetened condensed milk)
-2 κ.σ. κακάο (2 tbsp. cocoa powder)
Για το σιρόπιασμα (For the syrup):
-φρέσκος χυμός πορτοκάλι "Οικογένεια Χριστοδούλου" (fresh orange juice "Christodoulou Family")
-άχνη για πασπάλισμα (powdered sugar for dusting)
-τριμμένη σοκολάτα (grated chocolate)
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://youtu.be/ahQtTc7yM6w
Music: Deck the Halls - Jingle Punks https://youtu.be/5VO3w8na3CA