Πολύ αφράτο πολύ γευστικό εύκολο ΜΥΡΜΗΓΚΑΤΟ!!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΤΗΡΙ-ΚΟΥΠΑ(250ml):
5 αυγα,μισο ποτηρι ζαχαρη,
250 γρ βουτυρο λιωμενο,
1 ποτηρι γαλα,
500 γρ αλευρι φαριναπ,
1 βανιλια,
1 ποτηρι τρουφα ανακατεμενη με αλευρι!!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ::
Χτυπαμε αυγα-ζαχαρη!
Ριχνουμε σιγα-σιγα βουτυρο-γαλα!
Συνεχιζουμε ριχνουμε σιγα-σιγα αλευρι-βανιλια!!!
Τελος σιγα-σιγα την τρουφα!
Βουτυρωνουμε το ταψι(28)η και (30) ριχνουμε το μιγμα και ψηνουμε στους 180 βαθ.προθ αντισ.για 50 λεπτα !
Το αφηνουμε στο φουρνο για αλλα 10 λεπτα σβησμενος!
ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε 3 ποτηρια ζαχαρη 3 ποτηρια νερο 1 φλουδα πιρτοκαλιου για 6 λεπτα!
Σιροπιαζουμε κρυο σιροπι καυτο γλυκο σιγα σιγα!Δηλαδη απορροφει και ξανα!
ΓΛΑΣΣΟ::250 γρ βουτυρο,5 κ.σ.ζαχαρη,2 κ.σ κορν φλαουρ,3 κ.σ.κακαο.1 βανιλια!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!