Το φαγητό μας σήμερα ήταν φαγκράκια φρέσκα στο φούρνο λαδορίγανη με πατατούλες... πολύ ελαφρύ και νόστιμο φαγάκι !!!
Η διαδικασία πανεύκολη!!
Λέμε στον ψαρά μας να μας καθαρίσει τα ψάρια...
Τα πλένουμε πολύ καλά, και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι ρίγανη και χυμό ενός λεμονιού...
Τα βάζουμε στο ψυγείο, και καθαρίζουμε τις πατάτες, τις ρίχνουμε σε ταψάκι με λίγο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι ρίγανη 1 ποτήρι νερό και τις ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς...
Κατόπιν βγάζουμε το ταψί και τοποθετούμε τα ψάρια μαζί με το λαδολέμονο...
Συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 20 με 25 περίπου λεπτά...✓✓✓
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Marina Hatzidaki ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ !!!
