Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Μπεζέδες!!!



Μπεζέδες!!!                                               

Ασπράδια αυγών, την διπλάσια ποσότητα ζάχαρη κρυσταλλική, βανίλια και λίγο χυμό λεμονιού. Χτυπάμε πρώτα τα ασπράδια και ρίχνουμε σιγά σιγά την ζάχαρη και στο τέλος τη βανίλια και το χυμό. Ψήνουμε 2ώρες  στους 100 βαθμούς πάνω κάτω αντίσταση!

 Ζυγίζετε τά ασπράδια,αν πχ είναι 100 γραμμάρια, διπλάσια ποσότητα ζάχαρη, μια βανίλια, μισό κγλ λεμόνι.

Συνταγή από κυρία  Σοφία Θεοδωρίδου ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ