🌷Ατζέμ.. πιλάφι..🌷
Ένα απλό ταπεινό γλυκάκι απ΄τα παλιά !!!!
Τα υλικά μας...
📍 Ένα ποτήρι του νερού ρύζι Καρολίνα...
📍 Ένα ποτήρι του νερού ζάχαρη. Μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε ζάχαρη ανάλογα με της προτιμήσεις του καθενός. δοκιμάζοντας..
📍 Μισό ποτήρι του νερού ηλιέλαιο..
📍 4. Φωλιές φιδέ..
📍 Βανίλια. Κανέλα.
Σε μια κατσαρόλα. Βάζουμε το ρύζι με το νερό. Μαζί σε σιγανή φωτιά να βράσει. Μέχρι να σκάσει το ρύζι. Καινά απορροφήσει το νερό προσθέτουμε και τη ζάχαρη. .
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το Ηλιέλαιο . Και το φιδέ ελαφρός σπασμένο.
Στην φωτιά μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα. Ανακατεύοντας.
Και το προσθέτουμε μέσα στην κατσαρόλα με το ρύζι. Και την βανίλια . Να πάρουν μια βράση. Σερβίρουμε. ..και πασπαλίζουμε με κανέλα.
🌷 ΚΑΛΉ. ΕΠΙΤΥΧΊΑ 🌷
Συνταγή από κυρία Κατερινα Στεργιου ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ