Έτοιμο κι το γαλακτομπούρεκο!!
Υλικα
1 πακετο φυλλο κρουστας
Κρεμα
1 λιτρο γαλα
4 αβγα
150γρ ζαχαρη
100γρ σιμιγδαλι ψιλο
Ξυσμα απο 1 λεμονι
1 βανιλια
1 κ.σ. βουτυρο
200γρ βουτυρο για τα φυλλα
Σιροπι
1 κιλο ζαχαρη
500ml νερο
Χυμο απο μισο λεμονι
Ψηνω στους 180' βαθμους περιπου 45 λεπτα να ροδισουν
Κρυο σιροπι-ζεστο γαλακτομπουρεκο .
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Theodwra Kermeniwth Οι Χρυσοχερες-ηδες !!