Κουλουράκια λαδιού με ξύσμα πορτοκαλιού !!!
Σε μια λεκάνη βάζουμε 3 φλιτζ. του τσαγιού λάδι , μιάμιση φλιτζ. ζάχαρη , μια φλιτζ. πορτοκαλάδα και το ξύσμα του , σε αυτή την φλιτζ βάζουμε ένα κουταλάκι σόδα μαγειρικής , ένα μπεικιν , τα ανακατεύουμε βάζουμε μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα και μισό κουταλάκι γαρίφαλο και ένα σφηνάκι κονιάκ.
.
Τα ανακατεύουμε , βάζουμε αλεύρι για όλες τις χρήσεις περίπου παίρνει 600 - 700 γρ. να γίνει μαλακή η ζύμη.
Όταν τα πλάθουμε για να τα βάλουμε στο φούρνο βάζουμε πάνω σουσάμι.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Giannis Artemis PeteinarakisΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ