Σελιδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος.
________________
Υλικά:
_______
Για την βάση:
500γρ μπισκότα digestive
250γρ λιωμένο βούτυρο
Για την γκαναζ σοκολάτα:
250γρ σοκολάτα κουβερτούρα υγείας #sisinni
250ml κρέμα γάλακτος πλήρες
Για την κρέμα Buono :
300ml κρέμα γάλακτος πλήρες
200γρ πραλινα Buono Sisinni RITO'S FOOD
300γρ τυρί κρέμα
Για την κρέμα τυριού με σοκολάτα :
300ml κρέμα γάλακτος πλήρες
200 γρ κουβερτούρα γάλακτος #sisinni
300γρ τυρί κρέμα
Τρόπος παρασκευής:
.
_____________________
Σε ένα μεγάλο πυρεξ η ταψί στρώνουμε τα μπισκότα αφού προηγούμενος τα έχουμε θρυμματιση και ανακατέψει με το λιωμένο βούτυρο.
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με σοκολάτα κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και να γίνει λεία.Ρίχνουμε την γκαναζ σοκολάτα πάνω από τα μπισκότα και βάζουμε ψυγείο για μισή ώρα.Στην συνέχεια χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μαζί με την λιωμένη κουβερτούρα γάλακτος (αφού την έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί) και έχουμε αφήσει λίγα λεπτά να πέσει η θερμοκρασία της! .
Και προσθέτουμε το τυρί κρέμα και συνεχίζουμε να χτυπάμε με μίξερ μέχρι να πήξει. Απλώνουμε στο ταψί ,βάζουμε ψυγείο και μετά χτυπάμε την κρέμα τυριού με πραλινα Buono. (χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και την πραλινα Buono. Στρώνουμε και την υπέροχη κρέμα από πάνω στο cheesecake γαρνιρουμε με φράουλες η ότι μάς αρέσει και αφήνουμε ψυγείο μέχρι να παγώσει! Τέλος σερβίρουμε!
Καλή σάς επιτυχία!