Υλικα
2 φλ.του τσαγιου ρεβιθια
3 ντοματες
1 αγγουρακι
1 πρασινη πιπερια
Μαιντανο
1 φλ.ελιες σε ροδελλες
Αλατι-ελαιολαδο-χυμο απο ενα λεμονι.
Μουσκευουμε τα ρεβυθια απο το βραδυ.
Τα βραζουμε και τα στραγγιζουμε.
Τα βαζουμε σε μπολ κοβουμε τα λαχανικα μας προσθετουμε το αλατι-λαδι-λεμονι ανακατευουμε και απολαβανουμε!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Μαρινα Μισαηλιδου ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ