.Υλικά
500 γραμ αλεύρι κίτρινο σκληρό κοσκινισμένο
Αλάτι 1+1/2 κουτ γλυκού
Ξύδι 1+1/2 κουτ του γλυκού
Ελαιόλαδο 1+1/2 κουτ σούπας
Ζάχαρη 1 πρέζα
Νερό 300 γραμ χλιαρό
Φέτα 400 γραμ.
Νισεστέ για το άνοιγμα του φύλλου
Πιπέρι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
.
Ολα τα υλικά μαζί φτιάχνουμε την ζύμη .
Αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί και ρίχνουμε στον πάγκο νισεστέ .
Χωρίζουμε σε μπαλίτσες..
Ανοίγουμε φύλλο λεπτό επάνω στον πάγκο με το νισεστέ .
Ρίχνουμε διάσπαρτα φέτα και ρολάρουμε οπως βλέπετε στην φωτό .
Αφού τα ετοιμάσουμε τηγανίζουμε σε μπόλικο ελαιόλαδο ή πιο ελαφρύ λάδι.
Aristi Georgousi KiriakopoulouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!