Μοσχαράκι κοκκινιστό με ωραία σαλτσούλα..και συνοδεύουμε με ότι μας αρέσει !!!😋😋😋
1 κιλό κρέας σε μικρές μερίδες κομμένο
Δύο κρεμμύδια ξερά χοντροκομμένα
Δύο σκελίδες σκόρδο, λίγο κρασί 🍷
Τρεις ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη και 1 κουταλιά πελτέ ντομάτας
Δύο καρότα κομμένα, αλάτι, πιπέρι, λίγο θυμάρι και λάδι
Για το σερβίρισμα ρύζι 🍚 σπιροτό!
Πλένω το κρέας και αφήνω σε τρυπητό για λίγο, βάζω το λάδι στην χύτρα και τσιγαρίζω το κρέας έπειτα ρίχνω το κρασί και συμπληρώνω με τα υπόλοιπα υλικά μου, μαγειρεύω σε χαμηλή φωτιά για 25 λεπτά μέχρι να μαλακώσει και να έχει ωραία σάλτσα το φαγητό μου.
Βράζω σε μικρή κατσαρόλα το ρύζι 🍚 και σερβίρω σε πιάτο μαζί με το κρέας.
Έγινε πεντανόστιμο και το ευχαριστήθηκε όλη η οικογένεια!!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Μαρία Μανιουδάκη ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ