Το γνωστό δροσερό εύκολο μαμαδίστικο γλυκό ψυγείου που αγαπάμε ολοι !!!
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στρώνουμε στη βάση μπισκότα τύπου πτι μπερ και από πάνω άπλωνουμε κρέμα άνθος αραβοσίτου στιγμής βανίλια*, όπως γράφει η συσκευασία.
Βαζουμε ξανά σκόρπια κομματάκια πτι μπερ και το βαζουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Στη συνέχεια φτιαχνουμε το πάνω μέρος.
Ένα φακελάκι άνθος αραβοσίτου βανίλια, όχι στιγμής, και αντί για γάλα βαζουμε πορτοκαλάδα και ακολούθησα την εκτέλεση που γράφει η συσκευασία.
Μόλις έπηξε, το άφηνουμε να κρυώσει και μετά το ριχνουμε πάνω από την κρέμα. Στο ψυγείο και έτοιμο
(τα μπισκότα τα βαζουμε όπως είναι, δεν τα “βρεχουμε” με τίποτα.
Η διάσταση από τη διασπωμενη φόρμα μου είναι 28×18.
*Χρησιμοποίησουμε 3 φακελάκια άνθος αραβοσίτου)
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Βούλα Πατραμάνη -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ