Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι !!!

.



ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ!!
 
Πλένουμε τις μπριζόλες και τις στραγγίζουμε, ρίχνουμε αλάτι,  πιπέρι και τις βάζουμε σε αντικολητικο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, όταν πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές ρίχνουμε λίγο νερό ή κρασί και αφήνουμε να σιγοβρασουν και να πιουν τα υγρά.
Στο τέλος ρίχνουμε ρίγανη και χυμό λεμονιού.
Συνόδευσα με πατάτες τηγανιτές.!!

.



Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Litsa KokkoniΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ