Χοιρινό κότσι στο φούρνο με πατάτες!!
Βάζω το κρέας σε ταψί και ρίχνω αλάτι, πιπέρι, λίγη ρίγανη, κάρυ, πάπρικα γλυκιά και ανακατεύω καλά.
Καθαρίζω πατάτες μικρές και βάζω, λίγο σκόρδο ψιλοκομμένο, θυμάρι και αλάτι, χυμό πορτοκάλι 🍊 από 2 (πορτοκάλια) και λίγο λάδι, ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1,5 ώρα.
Έγινε λουκούμι με φρέσκο ψωμάκι ότι πρέπει για λίγες βούτες!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Μαρία Μανιουδάκη ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ