ΑΡΝΑΚΙ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ !!
ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό 800γρ αρνάκι μπροστινό
Ελαιόλαδο
Αλάτι - πιπέρι
Ρίγανη
Χυμός λεμονιού
Σκόρδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το αρνάκι σε μερίδες το πλένουμε και το βάζουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξει .
Σε κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι να κάψει και βάζουμε τα κομμάτια να ροδίσουν.
Προσθέτουμε το σκόρδο σβήνουμε με το χυμό λεμονιού ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και νερό ίσα που να το σκεπάσει και αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά για 1και μισή ώρα περίπου, να μείνει με την σαλτσουλα του, εάν χρειαστεί νερό προσθέτουμε. Όταν έγινε το κρέας έριξα στην κατσαρόλα τις πατάτες αφού τις τηγάνισα πρώτα και πήραν μαζί δύο βράσεις.
Όλα τα υλικά είναι στις προτιμήσεις του καθενός για αυτό δεν έγραψα δοσολογία.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Litsa KokkoniΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ