Πάρα πολύ αφράτο εύκολο γευστικό ΚΕΙΚ στο ταψί!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:
5 αυγα,
μισο ποτηρι χυμο φρεσκων πορτοκαλιων,
1 ποτήρι λάδι ελαφρύ ,
μισό ποτήρι γάλα φρέσκο
500 γρ αλευρι Φαριναπ,
ξυσμα 2 πορτοκαλιων,
1και 1/2 ποτηρι νερού ζαχαρη,
1 βανιλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη!
Ριχνουμε εναλλαξ τον χυμο το γάλα και το λαδι!
Τελος ριχνουμε σιγα-σιγα το αλευρι το ξυσμα την βανιλια!
Βαζουμε λαδοκολα στο ταψι ριχνουμε το μιγμα και το ψηνουμε στους 180 β προθ αντιστ.μεσαια σχαρα για 50 λεπτα!
Σβηνουμε τον φουρνο και το αφηνουμε αλλα 10 λεπτα !
Το ποτήρι που χρησιμοποιώ (200ml)!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!