ΚΟΥΤΣΟΜΟΥΡΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΒΡΑΣΤΑ ΧΌΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΆΤΕΣ
Τα αγαπημένα μας ψαράκια!!!
Για το τηγάνισμα στις κουτσομούρες....
Πολύ τραγανές....
.......... χρησιμοποίησα αλεύρι κίτρινο..αγορασμένο από το φούρνο & σιμιγδάλι χοντρό για να γίνουν τραγανές!!
Τις βάζω σ'ένα polybag και αφού τις έχω αλατίσει καλά.... τις βάζω στο αλεύρι και τις τηγανιζω σε καλαμποκέλαιο αφού πρώτα έχει ζεσταθεί. Μετά τις τοποθετώ σε χαρτί κουζίνας για να φύγει το λίγο λαδάκι που πιθανόν να έχουν!!
Για τα βραστά:
Βάζω νερό στη κατσαρόλα με χοντρό αλάτι και τις πατάτες ....
Τις εβρασα για 25' αλλά αυτό εξαρτάται από το μέγεθος..
Μόλις τις έβγαλα έβαλα τα χόρτα τα οποία εβρασα για 5'' τα σουρωσα και τους έβαλα από πάνω παγωμένο νερό κι έτσι κρατάνε ζωντανό πράσινο χρώμα!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Αναστασια ΒλαχουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ