Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Χοιρινή τηγανιά με πιλάφι !!!


Χοιρινή τηγανιά με πιλάφι !!!

Σε ένα τηγάνι βάζω ελαιόλαδο και το κρέας εγω πήρα σπάλα σε ωμό λάδι  και δυνατή φωτιά .

Μόλις σοταριστεί το κρέας και από τις 2 πλευρές κλείνω το καπάκι και το αφήνω να σιγοψηθεί με τα υγρά του κρέατος χωρίς να προσθέσω σταγόνα νερό,για 30' ενώ χαμηλώνω την εστία,μέχρι να μείνει με το λάδι του,βάζω αλατοπίπερο ρίγανη και σβηνω με λεμόνι.

Εκυτέλεση φωτό συνταγή από κ. Lena TotsikaΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ