Δευτέρα 3 Μαρτίου 2025

Δες πώς να Μαγειρέψεις το Χταπόδι Ξιδάτο πιο Μαλακό από Ποτέ ❤️

 Δες πώς να Μαγειρέψεις το Χταπόδι Ξιδάτο πιο Μαλακό από Ποτέ ❤️

ΥΛΙΚΑ

Ανακάλυψε την τέλεια συνταγή για χταπόδι ξυδάτο που λιώνει στο στόμα! Αυτή η εύκολη και νόστιμη συνταγή θα σου δώσει το πιο μαλακό και γευστικό χταπόδι, έτοιμο σε λίγα μόνο βήματα. Δες το βίντεο και μάθε τα μυστικά για το χταπόδι ξυδάτο που θα ξετρελάνει τους πάντες!

1 κιλό χταπόδι κατεψυγμένο ή φρέσκο
120 ml ξύδι κόκκινο
180 ml ελαιόλαδο
ρίγανη

Ξεπαγώνουμε το χταπόδι και κόβουμε τα πλοκάμια.

Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα, σκεπάζουμε ίσα ίσα με νερό και σιγοβράζουμε με σκεπασμένο καπάκι σε μέτρια φωτιά για 30'.

Αφαιρούμε το καπάκι, προσθέτουμε το ξύδι και το ελαιόλαδο και σιγοβράζουμε για ακόμα 15'.

Αδειάζουμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με ρίγανη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=iQnLU66DK6A