Hξερες ότι μόνο με 2 υλικά μπορείς να κάνεις αυτό το τέλειο παγωτό ?!!!Πραγματικά είναι πανεύκολο κ βελούδινο !!! ΑΠΊΘΑΝΟ !!!
Σαν αρχή βάζουμε στην κατάψυξη την φόρμα να παγώσει .
Υλικά
400 γρμ κρύα κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
1 καραμελωμένο ζαχαρούχο 397γραμ-Dulce de leche-
Tιπς
Θες έξτρα τσαχπινιά ? Πρόσθεσε μπισκότο ή σερβίρισε το με σάλτσα καραμέλας ή ότι σιρόπι .
Ανοίγουμε μία συσκευασία καραμελωμένο ζαχαρούχο και το αδειάζουμε σε μπολ.
Προσθέτουμε κ 7 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος από αυτή που θα χρησιμοποιήσουμε και ανακατεύουμε πολύ καλά -αν θέλουμε βάζουμε κ λίγο αλατάκι .
.
.Ρίχνουμε την υπόλοιπη κρύα κρέμα γάλακτος σε μπολ και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μία ωραία αφράτη πηχτή κρέμα .
Προσθέτουμε κ 3 τέταρτα του καραμέλωμένο ζαχαρούχο κ φυλάμε το υπόλοιπο για μετά κ ανακατεύουμε πάλι πολύ καλά.
.
.Ρίχνουμε το μισό παγωτό στην παγωμένη φόρμα το ισιώνουμε και ρίχνουμε το υπόλοιπο καραμελωμένο ζαχαρούχο που φυλάξαμε από πριν ισιώνοντας καλά.
Καλύπτουμε με την υπόλοιπη κρέμα και κάνουμε σχεδιάκι από πάνω με λίγη καραμέλα που θα κρατήσουμε -φτάνει 2 κουταλιές -
.
..
Το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε ψυγείο τουλάχιστον 5 ώρες .
Οταν είναι να σερβίρουμε αν εχει παγώσει πολύ το αφήνουμε 5 λεπτά πριν σερβίρουμε .
Το σκουμπ πάντα το βουτάμε σε ζεστό νερό για να βγάζει ωραίες μπαλίτσες .
.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=Wspo5nVnXJo&t=8s
Εκτέλεση φωτό από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
.