ΖΥΜΑΡΙ
Βάζω 1 πακέτο αλεύρι φαρίν απ --Μπορείτε και για όλες τις χρήσεις --σε μία λεκάνη,λίγο αλάτι 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο ,2 κουτ σούπας ελαιόλαδο,2 κουτ σούπας ξίδι,και χλιαρό νερό όσο σηκώσει .
Το αφήνω να ξεκουραστεί για 1 ώρα και παραπάνω, και πολλές φορές το κάνω και αποβραδίς!
Ανοίγω σε μεγάλο στρογγυλό σχήμα, κόβω λωρίδες γεμίζω και κλείνω σαν καραμέλες!!
Παραδοσιακά οι γκιουσλεμέδες γίνονται τετράγωνο σχήμα,
αλλά τα κάνω έτσι γιατί αρέσουν στις εγγονές μου!!
Τηγανίζω σε ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά,μέχρι να χρυσίσουν και από τις δύο πλευρές!!
Ανοίγω το φύλλο με την ματσόβεργα --Εμείς έτσι την λέμε εδώ --
.ΓΕΜΙΣΗ
Διάφορα τυριά εκτός από gouda.--Γέμιση αυγά και διάφορα τυριά ότι έχετε και ότι τρώτε.
Eβαλα κ 3 αυγά .
Ανακατεύουμε και έτοιμο !
Αν θέλετε κ σας αρέσει μπορείτε να βάλετε και δυόσμο !!!
Η συνταγή είναι από την κ. Αννα Γιαννίκου -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ