Σούπερ αφράτα και γευστικά !!!
ΥΛΙΚΑ
250 γραμ νερό χλιαρό
50 γραμ ηλιέλαιο
50 γραμ ζάχαρη
1 κουταλιά αλάτι κοφτή
30 γραμ μαγιά φρέσκια ή ένα φακελάκι μγιά ξερή
500 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ολα στο μίξερ τα υλικά για το ζυμάρι εκτός από το αλάτι το οποίο θα το ρίξουμε αφού ζυμωθεί ένα λεπτό το ζυμάρι .
Ζυμώνουμε για 6 με 7 λεπτά και χωρίζουμε την ζύμη σε κομμέτια των 50 γραμμαρίων.
Για την γέμιση επιλέγουμε ή πατάτα-ή τυρί -ή κιμά -ή λουκάνικο.
Ανοίγουμε τα ζυμαράκια με το χέρι μας τα γεμίζουμε με οτι επιλέξουμε τα γεμίζουμε και κλείνουμε καλά -αφήνουμε να γίνουν λίγο και τηγανίζουμε σε αρκετό λάδι .
Natalia Papadopouloy-George Chatzigiatroudakis- Μαγειρικές απολαύσεις