Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Κιχιά τραγανά γευστικά εξαιρετικά !!!




ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό αλεύρι,
2 νεροποτηρα χλιαρό νερό,
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο,
4 κουταλιές της σούπας ξύδι,
1 κουταλάκι γλυκού αλάτι,
500 γραμμάρια θρυμματισμένη φέτα ,
λάδι για το φύλλα

Ζυμωνουμε όλα τα υλικά μαζί  και αφήνουμε 1 ωρα να ξεκουραστεί το ζυμάρι.
Ανοίγουμε 8 μπαλάκια και ανα δυο λαδωνοντας το πρωτο τα.ανοίγουμε λεπτα.φύλλα.
Η ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα.
Βάζουμε στην άκρη φετα το τυλιγουμε και ρολαρουμε.
Τα λαδωνουμε πολύ καλά και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτα !!

Tzeni Tsanaktsidou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ