Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Καλαμαράκια ψητά !!!



Υλικά
μικρά καλαμαράκια
1/3 του φλιτζ. χυμός λεμονιού
1 κ.σ. λάδι
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Παρασκευή
Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια και τα κόβουμε στη μέση.
Αν είναι μικρά ολόκληρα.
Ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού, το λάδι, το σκόρδο, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι, και περιχύνουμε τα καλαμαράκια.
Τα βάζουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν για 1+ 1/2 ώρα, και ύστερα τα ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να μαλακώσουν.
Μπορούμε και να τα τηγανίσουμε ή να τα ψήσουμε στην σχάρα .
Οχι πολύ ώρα γιατι σκληραίνουν .
 Τα σερβίρουμε με  σαλάτα  ή πατάτες τηγανιτές .

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ