Υλικά
1 κιλό μανιτάρια άσπρα στρογγυλά
λίγο ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι -πιπέρι
1 ποτηρακι κρασί κόκκινο
λίγο μαιντανό
Βάζουμε το λάδι με τα μανιτάρια στο τηγάνι και σοτάρουμε για λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε το αλατοπίπερο μαζί και το σκόρδο ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
Μόλις εξατμιστεί το κρασί σβήνουμε την φωτιά και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαιντανό .Καλή όρεξη !!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ