ΥΛΙΚΆ
1 κιλό σουπιές
1 κρεμμύδι ξερό
3 ώριμες ντομάτες
1 ματσάκι μάραθο
1 πράσο την καρδιά
1 φλιτζάνι λάδι
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τις σουπιές με το λάδι και το κρεμμύδι.
Αφήνουμε να βράσει λίγο με τα ζουμάκια του.
Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε το πράσο και το μάραθο και σιγΌ ψήνουμε για ένα τεταρτάκι μετά προσθέτουμε την ντομάτα τριμμένη αλάτι και πιπέρι και σιγΌ ψήνουμε έως ότου μαλακώσει η σουπιά.
Τη σερβίρουμε με πατατούλες τηγανιτές ή με ρυζάκι....✓
Marina Hatzidaki -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ