Υλικά
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
1 γάλα συμπηκνωμένο εβαπορέ το μικρό κουτάκι
1 κουτί μεταλικό morfat σαντιγί
1 ζαχαρούχο γάλα
1 πακετάκι σταγόνες σοκολάτας
Μεμβράνη νάυλον .
Τι κάνουμε
Χτυπάμε την σαντιγί -να είναι παγωμένη -μέχρι να γίνει σαν γιαούρτι .
Προσθέτουμε το εβαπορέ ,το ζαχαρούχο και σε μέτρια ταχύτητα τα χτυπάμε να ενσωματωθούν
Ρίχνουμε και τις σταγόνες σοκολάτας ανακατεύουμε κι έτοιμο .
Σε ένα ταψάκι που να παίρνει όσα μπισκότα βλέπετε στην φωτογραφία στρώνουμε μεμβράνη με τέτοιο τρόπο ώστε να εξέχει από τα τοιχώματα του ταψιού.
Τοποθετούμε τα μπισκότα με μικρή απόσταση για να μπορούμε να τα κόψουμε.
Από πάνω ρίχνουμε το παγωτό.
Σπάμε λίγα μπισκότα και τα βάζουμε μέσα αραιά στο παγωτό να μην φαίνονται.
Εδώ μπορείτε να βάλετε και γεμιστά αν θέλετε.
Σκεπάζουμε το παγωτό με τα μπισκότα προσέχοντας να είναι στην ίδια διάταξη με τα κάτω για να τα κόψουμε.
Το τοποθετούμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.
Εμένα σε 3 ώρες ήταν έτοιμο και το εξαφανίσανε !!! Φανταστικό .
Μπορείτε να προσθέσετε και 1 βανίλια μασουράκι -εμένα δεν μου αρέσει η γεύση της σε παγωτο ,επίσης μπορείτε αντί για μπισκότα στην μέση να ρίξετε κάποιο γλυκό κουταλιού .
Από πάνω έβαλα σιροπάκι που υπήρχε σπίτι δεν είναι απαραίτητο !
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ