Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Σκορδόψωμα !!!


Υλικά
1 μπαγκέτα
2 κουταλιές γεμάτες καλό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
λίγο γάλα
Τυρί τσένταρ
λίγη ρίγανη




Εκτέλεση
Κόψτε τις φέτες από το ψωμί και βούτηξε τες λίγο μέσα στο γάλα.
Ανακατέψτε το βούτυρο με το λιωμένο σκόρδο με λίγο τυρί και με την ρίγανη.
Αλείψτε τις φέτες και ψήστε στους 180 μέχρι να ροδίσουν.
Αν θέλετε προσθέστε και λίγο έξτρα τυράκι από πάνω !!

Gogo Samiou -oι χρυσοχέρες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ