Υλικά
800 γραμ αλεύρι
200 εβαπορέ γάλα
500 νερό
μια κουταλιά Βιτάμ
λίγο αλάτι
μια κουταλιά μέλι
2 φακελάκια μαγιά.
Κάνουμε τον χυλό με όλα τα υλικά μαζί -την μαγιά την διαλύουμε με λίγο χλιαρό νερό-και τον αφήνουμε να φουσκώσει.
Σε κατσαρόλα με αρκετό σπορέλαιο και σε μεσαία θερμοκρασία τηγανίζουμε βουτώντας πάντα το κουταλάκι μας σ ένα ποτηράκι με λάδι.
Σιρόπι
2 κούπες νερό
2 ζάχαρη αφού έβρασε 5-8λεπτα πρόσθεσα 2 κούπες μέλι. Τέλειοι!
Litsa Mouta-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ