Υλικά και συνταγή .
Βράζουμε νερό στο βραστήρα και Ρίχνουμε στους γίγαντες μέσα σε ένα μπολ για μια ώρα
Βάζουμε τη κατσαρόλα μας να βράσει Ρίχνουμε τους γίγαντες μέσα να βράσουν για άλλη μία ώρα και λίγο παραπάνω,
Όταν μας έχουν βράσει στραγγίζουμε και τα ξαναρίχνομαι μέσα στην ίδια κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό, 1κ.σ ζάχαρη, μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο, 1 κνορ λαχανικών, και τα καρότα μας, αλάτι πιπέρι και 2 κ.σ σάλτσα.
Τσιγαρίζουμε χώρια 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το προσθέτουμε στη κατσαρόλα ,ανακατεύουμε, και τα ρίχνουμε στο πυρέξ μας η ταψάκι μας ψήνουμε 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.
Καλή επιτυχία !
---Εγώ τους μουλιάζω από βραδύς και μετά κάνω την διαδικασία την άλλη μέρα της συνταγής. ===
Συνταγή Από Panagiota Kiriakou=οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ