Υλικά
1 λάχανο 2.5 κιλά
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι άνηθο
1 φλυτζάνια ρύζι
750γρ κιμά ανάμικτο
Αλάτι πιπέρι κύμινο
1 φλυτζάνα ελαιόλαδο
Χωρίζουμε και ζεματάμε τα φύλλα από το λάχανο
Τυλίγω αραδιάζω στη γάστρα αφού βάλω μία στρώση φύλλα από λάχανο σκεπάζω με νερό λίγο αλάτι λίγο λάδι βρέχω μια λαδόκολλα την στύβω και την απλώνω από πάνω και σκεπάζω με το καπάκι!
Ψήνω για μιάμιση ώρα στη μεσαία σχάρα στον αέρα στους 180° !
Μετά κάνω αβγολέμονο!!
Καλή επιτυχία!
Συνταγή από Dora Palavouzidou Douvalidou-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ