Υλικά
Δεν έχει κάτι διαφορετικό στα υλικά από αλλά ζυμάρια τη διαφορά την κάνει το αλεύρι,το οποίο είναι τύπου 00 για Pizza....
1 ποτήρι νερό χλιαρό
1 ξηρή μαγιά
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο
Και αλεύρι όσο πάρει.
Μέχρι να μη κολλάει στα χέρια ζύμωμα για 10 λεπτάκια δυνατά,άφησα να ξεκουραστεί το ζυμάρι μου σε ζεστό σημείο.
Το άνοιξα σε σχήμα πίτσας,και έψησα σε ανάποδο ταψί, αφού το είχα στο φούρνο στους 250 βαθμούς να κάψει το ταψί,με τα προσεχτικά έβαλα τη πίτσα πάνω στο ταψί με τη βοήθεια λαδόκολλας, κι ακούμπησα το ταψί κάτω στον πάτο της κουζίνας κι έψησα στους 230 αντιστάσεις για 20 λεπτά ανάλογα το πάχος που έχει το ζυμάρι σας(Από 10 έως 20 λεπτά....Καλή επιτυχία!!
Συνταγή από Εύη Ρουσσοπούλου-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ