ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΈΛΕΣΗ .
8 αυγά
24 κουταλιές σούπας κοφτές ζάχαρη
16 κουταλιές σούπας αλεύρι με 1φακελάκι μπέικιν
8 κουταλιές κακάο
Αυτά για το παντεσπάνι
2 μορφατ
1 καραμελωμένο ζαχαρούχο για τη σαντιγί
Για τη σοκολάτα από πάνω
250 γρ κρέμα γάλακτος
250γρ . Σοκολάτα κουβερτούρα
1 κουταλιές μέλι
Εκτέλεση
Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν.
Ρίχνουμε το αλεύρι με μπέικιν και το κακάο.
ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΕΛΑΦΡΏΣ,
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΌ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΙ ΝΕΣ ΚΑΦΕ
Ψήνουμε σε ταψί 38 εκ σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς μέχρι να ξεκολλήσει
από τα τοιχώματα ...γύρω στα 30 λεπτά.
Αφού κρυώσει κόβουμε στη μέση σιρόπι σαντιγί κλείνουμε σιρόπι σαντιγί και από πάνω τη σοκολάτα.
Ζεσταίνουμε τη κρέμα γάλακτος και τη ρίχνουμε στη κουβερτούρα ..κρυώνει και βάζουμε και το μέλι.
Το απλώνουμε από πάνω...!! ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΑΛΗ ΑΠΌΛΑΥΣΗ !!!
Συνταγή από Popi Pantelidou-Theodosia Halvatzh-Οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ