Απίστευτα μαλακά τυροκουλουρα!
ΥΛΙΚΑ
550-600 γρ αλεύρι
1 ασπράδι αυγού
200 ml γαλά
100 ml νερό
100 ml σπορέλαιο
Βούτυρο ( για το άνοιγμα)
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κουταλιά ζάχαρη
Λίγο αλάτι
Φέτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ κ πλάθουμε λίγο.
Μαλακή ζύμη όχι παραπάνω αλεύρι από αυτό.
Αφήνουμε να ξεκουραστεί μισή ώρα.
Μετά χωρίζουμε σε 8 μπαλάκια κ βάζουμε με τα δάκτυλα μας σε κάθε μπαλάκι βούτυρο κ ανοίγουμε το φύλλο γεμίζουμε με τυρί κ το κάνουμε στρογγυλό.
Αλείφουμε με το κρόκο κ ρίχνουμε σουσάμι.
Φούρνο 190 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Μένια Στεφοπούλου--Lydia Niarou > ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ