Είναι διαφορετικό και πολύ ωραία σε γεύση !!! Cheesecake με μαρμελάδα ακτινίδιο !!!
Υλικά
300 γρ. Μαρμελάδα ακτινίδιο
1 πακέτο πτι-μπερ
250 γρ. κρέμα γάλακτος adoro (δε χρειάζεται ζάχαρη, είναι ειδικά για ζαχαροπλαστική)
200 γρ. τυρί κρέμα
Ξύσμα από 1 λεμόνι
100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα μας. Τα ανακατεύουμε με το βούτυρο μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Απλώνουμε το μείγμα σε φόρμα με τσέρκι και με ένα κουτάλι το ισιώνουμε και το φτιάχνουμε για να είναι ομοιόμορφο. Το αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο μέχρι να φτιάξουμε την κρέμα.
Χτυπάμε στο μίξερ τη κρέμα γάλακτος λίγο όμως, όχι παρά πολύ, να μην κόψει και στη συνέχεια ρίχνουμε τη κρέμα-τυρί και το ξύσμα και ξαναχτυπάμε στο μίξερ.
Ρίχνουμε την κρέμα μας ομοιόμορφα στην βάση με τα μπισκότα. Στο τέλος ρίχνουμε και τη μαρμελάδα από πάνω και τη στρώνουμε.
Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ωρίτσες και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία 🤞
Συνταγή από Mary and her delicacies
Υλικά
300 γρ. Μαρμελάδα ακτινίδιο
1 πακέτο πτι-μπερ
250 γρ. κρέμα γάλακτος adoro (δε χρειάζεται ζάχαρη, είναι ειδικά για ζαχαροπλαστική)
200 γρ. τυρί κρέμα
Ξύσμα από 1 λεμόνι
100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα μας. Τα ανακατεύουμε με το βούτυρο μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Απλώνουμε το μείγμα σε φόρμα με τσέρκι και με ένα κουτάλι το ισιώνουμε και το φτιάχνουμε για να είναι ομοιόμορφο. Το αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο μέχρι να φτιάξουμε την κρέμα.
Χτυπάμε στο μίξερ τη κρέμα γάλακτος λίγο όμως, όχι παρά πολύ, να μην κόψει και στη συνέχεια ρίχνουμε τη κρέμα-τυρί και το ξύσμα και ξαναχτυπάμε στο μίξερ.
Ρίχνουμε την κρέμα μας ομοιόμορφα στην βάση με τα μπισκότα. Στο τέλος ρίχνουμε και τη μαρμελάδα από πάνω και τη στρώνουμε.
Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ωρίτσες και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία 🤞
Συνταγή από Mary and her delicacies