Είχα ενα ζαχαρούχο γάλα,τριμμένη καρύδα και λίγη Μερέντα ...κι είπα να κάνω τρουφάκια !!
Κορμός λοιπόν, δίχρωμα τρουφάκια καρύδας..
Έβαλα σε ένα μπολ 160 γρ.τριμμένη καρύδα,ένα ζαχαρουχο γάλα και ανακάτεψα.
Έβαλα το 1/3 σε ένα άλλο μπολ και πρόσθεσα δύο κ.γλ.μερέντα.
Εβαλα ψυγείο λίγη ώρα και τα δύο μπολ να παγώσει το μείγμα και έκανα ένα μπαστούνι με τρεις λωρίδες ..άσπρο μείγμα στις άκρες και στη μέση το σκούρο με τη Μερέντα.
Αφήνω λίγες ώρες στο ψυγείο σε αλουμινόχαρτο να σφίξει και βάζω από πάνω λιωμένη σοκολάτα γάλακτος.
Αφήνω λίγο ψυγείο να παγώσει.
Συνταγή από κ. Efi PrentzaΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ